Pulpe pe grill

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • o cana vin alb
  • 2 foi de dafin
  • piper macinat
  • cimbru
  • dafin
  • boabe de piper si de ienibahar
  • cimbru, sare
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • o cana apa

Mod de preparare

Pulpele curatate, se cresteaza, se condimenteaza cu sare, piper macinat,cimbru,se lasa 10 minute la frigider. In acest timp se pregateste baitzul din apa, vin, ceapa, usturoi,condimente, care trebuie sa fiarba 5 minute. Se introduc pulpele in acest baitz si se marineaza 1h.

Se scurg si se asaza pe grilul incins. Cand sunt rumenite, se servesc cu garnitura de cartofi pai (sau piure) si salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise