Pulpe de pui pe pat de legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt 2 portii): 2 pulpe de pui
  • 1 pahar vin alb demi sec
  • legume asortate (morcov
  • praz
  • telina
  • pastarnac
  • bostanei
  • ardei
  • usturoi
  • lamaie)
  • sare
  • piper
  • condimente
  • o lingurita sos de soia
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat.

Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva bucatele de usturoi si le asezam pe patul de legume.

Turnam peste ele paharul de vin alb si dam la cuptorul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Servim cu pireu de cartofi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise