Pulpe de pui pe sare

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 7 aripioare de pui
  • condimente pentru pui, sare si piper
  • o jumatate de pachet de sare mare

Mod de preparare

Se curata pulpele si aripioarele (se pot face sau numai pulpe, sau numai aripioare, sau chiar un pui intreg, dupa dorinta), se spala si se lasa la uscat. Se condimenteaza bine si se aseaza intr-o tava in care am pus sare cam de un deget.

Se introduc la cuptor pentru cca o ora, si nu se intorc.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise