Pulpe de pui prajite in piure de cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui (ciocanele)
  • 6-7 cartofi noi
  • 1 ou
  • o lingurita de cimbru
  • o legatura de marar
  • sare,piper,chili
  • ulei
  • 5-6 linguri faina alba

Mod de preparare

Spalam pulpele si le punem la fiert in apa cu sare si un praf de chili.Curatam 4 cartofi si-i fierbem im apa cu sare,iar cand sant gata ii pasam.Radem peste ei cartofi cruzi ramasi(curatati),oul batut,mararul tocat,sare,piper,cimbru si omogenizam compozitia.Amestecam faina cu sare,piper,cimbru.Dam pulpele fierte prin faina si apoi prin piureul de cartofi.Le prajim in ulei incins.

E o reteta ce necesita un pic de dexteritate si rabdare.Se pot folosi si pulpite mai mici,de servit se poate servi cu orice fel de salata.

Eu am facut ca si garnitura cas de oaie pane cu o mana de cartofi pai si cu slata vedre proaspata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise