Pulpe de pui toscane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • .4 pulpe superioare de pui
  • .1-2 rosii
  • .1 ceapa
  • .3-4 catei de usturoi
  • .ulei de masline
  • .busuioc
  • .oregano
  • .salvie
  • .sare ,piper

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs.

Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul .

Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi se bat usor cu un ciocan de bucatarie.

Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte .

Presaram busuiocul,oregano si salvia .

Rulam fiecare pulpa si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi si dam la cuptor pentru circa 30-40 min.

Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise