Pulpe dezosate umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe dezosate
  • 1 ardel gras
  • 4 carnaciori subtiri afumati
  • 50 gr cascaval
  • 250 ml vin
  • ulei
  • origano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu ciocanul si se condimenteaza cu sare,piper si origano.Ardelul se curata,se spala si se taie fasii lungi subtiri.Carnaciorii si cascavalul si ei se taie fasii lungi subtiri si impreuna cu ardelul,se pun in pulpa dezosata,care se ruleaza si se leaga cu o sforicica sau se inchid cu scobitori.

Se aseaza intr o tava unsa cu ulei,iar daca este nevoie se mai condimenteaza.Se da la cuptor timp de 45 minute.

Dupa acest timp se intorc,se adauga vinul si se mai da inca 20 25 minute la cuptor.

Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau orez si bineionteles nu pot lipsi muraturile.

Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise