Pulpe dezosate umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe dezosate
  • 1 ardel gras
  • 4 carnaciori subtiri afumati
  • 50 gr cascaval
  • 250 ml vin
  • ulei
  • origano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu ciocanul si se condimenteaza cu sare,piper si origano.Ardelul se curata,se spala si se taie fasii lungi subtiri.Carnaciorii si cascavalul si ei se taie fasii lungi subtiri si impreuna cu ardelul,se pun in pulpa dezosata,care se ruleaza si se leaga cu o sforicica sau se inchid cu scobitori.

Se aseaza intr o tava unsa cu ulei,iar daca este nevoie se mai condimenteaza.Se da la cuptor timp de 45 minute.

Dupa acest timp se intorc,se adauga vinul si se mai da inca 20 25 minute la cuptor.

Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau orez si bineionteles nu pot lipsi muraturile.

Pofta mare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise