Pulpe impanate si garnitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 2 catei de usturoi
  • o bucatica de slanina
  • conndimente
  • 1 ceapa
  • 50 ml vin alb
  • ardei pentru salata
  • cartofi, unt, smantana pentru piure

Mod de preparare

Pulpele le impanez cu felii de usturoi si slanina afumata,le asez in dublleta unsa cu slanina.Las sa se prajeasca pe ambele parti, condimentez,adaug ceapa taiata felii, vinul si o ceasca de apa.Acopar, las sa scada sosul.Servim cu piure de cartofi si salata de ardei copti(ardei grasi si kapia)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise