pulpe in sos de vin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 5 catei de usturoi
  • 2 pahare cu vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Impaneaza pulpele cu rondele de usturoi.Condimenteaza-le cu sare si piper si rumeneste-le in ulei.Adauga ceapa,ardeiul gras si morcovul,taiate in bucati mari.Lasa sa se caleasca usor,apoi toarna vinul si putina apa calduta.Acopera cu un capac si lasa sa se inabuse bine.Spre final,adauga rosiile decojite si zdrobite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise