Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • In functie de numarul de persoane:pulpe (eu am folosit intregi)
  • cartofi
  • sare
  • boia
  • condiment pentru pui
  • ulei pentru prajit cartofii.

Mod de preparare

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se aseaza intr-o tava cu putina apa si se dau la cuptor pentru 1 ora. Daca vedeti ca apa a scazut mai adaugati pe parcurs. In timpul coacerii mai stropiti pulpele cu apa din tava.

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare cam 15 minute(dim momentul fierberii). Apoi se curata de coaja si se taie in felii groase(un cartof mediu in 4 felii pe lungime). Se condimenteaza cu delikat si boia si se pun la prajit in ulei pana devin aurii. Se servesc alaturi de pulpele prajite si salata de rosii sau muraturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise