Pulpe la cuptor cu mamaliguta

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • o lingura de unt
  • o ceapa
  • un morcov,2-3 catei de usturoi
  • sare,piper,oregano,2 linguri ulei de masline,zeama unei jumatati de lamaie.

Mod de preparare

Asez pulpele intr-un vas de yena uns cu unt,le stropesc cu un sos obtinut din ulei,zeama de lamaie, condimente.Asez legumele feliate peste pulpe, adaug o cescuta de apa si dau la cuptorul incins in prealabil.Las sa scada sosul,sa se rumeneasca pulpele putin.

Servim cu mamaliguta, si sos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise