Pulpe la punga cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe intregi,
  • 4 cartofi mari,
  • 1 punga Knorr pentru pui cu usturoi

Mod de preparare

Pulpele se pun la fiert in apa timp de 5 minute si apoi se scot si se zvanta. Se presara cu condimentul knorr si se introduc in punga. Cartofii se taie felii mari si se introduc in punga, pe langa pulpe. Daca pulpele sunt slabute este bine sa se stropeasca cartofii cu putin ulei.

Se inchide punga, se inteapa in cateva locuri si se lasa la foc mediu timp de 40-50 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise