Pulpe la punga cu legume

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpe de pui
  • 6 cartofi mari
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • amestec legume congelate
  • 4 catei usturoi
  • condiment pentru carne pui
  • 1 punga cuptor

Mod de preparare

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata, se presara usturoiul taiat feliute subtiri si ceapa ramasa, cateva legume congelate. Pe margine si intre bucatile de carne se pun cartofii taiati potrivit de grosi si rondele de morcov. Deasupra se mai presara putin condiment.

Se da la cuptor aprox. 1 ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise