Pulpe umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • o jumatate de borcan de ciuperci taiate
  • o jumatate de ardei gras rosu
  • o jumatate de ardei gras galben(daca sunt mari
  • daca sunt mici puneti cate unu intreg)
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare si cimbru.

Mod de preparare

Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine(sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu ardeii taiati cubulete,ciupercile,smantana,potrivim de sare si punem putin cimbru.Apoi umplem pielea si ii dam forma de pulpa,le punem intr-o tava presaram putin cvimbru(cine vrea poate pune condimente de pui) si le dam la cuptor 25-30 de minute.Se serveste cu garnitura de legume la cuptor sau fierte(eu le-am servit cu cartofi fierti si deasupra am turnat sosul de la pulpe si patrunjel).

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise