Puricei cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 3 oua
  • spanac fiert si tocat f marunt
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • unt pt. prajit.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se dau printr-o sita cu gauri mari, lasandu-se sa curga intr-o oala cu apa clocotita cu sare.Daca consistenta este prea densa, se mai adauga putina apa in care a fiert spanacul. Cand sunt fierti se scot pe o farfurie acoperita cu un servet ca sa se scurga de apa si cand s-au scurs bine se prajesc putin in unt. Dupa preferinta se pune la sfarsit cascaval ras deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise