Quiche cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina, 3 oua, 125 g unt, sare, 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi, 2 rosii, 3 dovlecei,
  • 2 linguri ulei de masline, piper, ½ legatura patrunjel, 2 fire menta, 100 g cascaval ras,
  • 150 g smantana, boia de ardei, oregano uscat

Mod de preparare

Se framinta o coca din faina, un ou, unt taiat cubulete, un praf de sare si 2 linguri de apa rece. Se pune coca pentru 30 de minute la frigider. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca. Se oparesc rosiile si decojiti-le. Se storc usor, apoi se taie feliute. Se spala dovleceii, se curata si se taie felii.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc dovleceii pe ambele parti, apoi se scot intr-o farfurie si se condimenteaza. Se caleste usturoiul si ceapa. Se lasa sa se raceasca. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o forma cu grasime.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise