Rafaello cu ricotta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de ricotta sau urda,
  • 250 gr zahar vanilat,
  • 250 gr nuca de cocos.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de Rafaello care se dau prin nuca de cocos sau ciocolata rasa. Eu am dat prin ciocolata alba si neagra si nuca de cocos si nuca macinata pentru a avea culori diverse. Se dau la rece inainte de servire.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise