rasol cu smintina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rasol
  • 200 gr smantana
  • 1 lingurita faina
  • 3 linguri zeama de carne
  • sare
  • piper
  • branza rasa
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Rasolul se taie felii si se aseaza in tava. Separat, se amesteca smantana cu zeama de carne, faina, sarea si o lingurita de branza rasa. Sosul obtinut se toarna peste rasol, se mai rade branza, Se introduce vasul la cuptor pana capata o culoare placuta. Se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt.Mod de servireSe serveste cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise