Pasarea se curata, se trece prin flacara, se spala, se scurge si se pune la fiert in apa cu sare.
In timpul fierberii se spumeaza cu paleta si apoi se adauga zarzavatul, care a fost curatat, spalat, taiat in jumatati sau crestat, si ceapa intreaga. Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert pasarea se scoate si se pune intr-un vas cu apa rece, pentru a nu-si schimba culoarea. Se strecoara supa in care a fiert carnea, iar zarzavatul se taie in felii mari pe lungime si se pastreaza intr-un vas cu supa. Hreanul se curata, se rade si se amesteca cu putin otet intr-un vas. Nu este indicat sa se puna supa sau sare peste hrean, intrucat ii dispare gustul si mirosul specific. La servire se portioneaza pasarea si se serveste in farfurie portia de carne cu legumele fierte, cartofii natur si hreanul cu otet, servit separat sau turnat peste friptura si legume.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise