Rasolul de porc cu varza calita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rasol de porc cu os proaspat neafumat
  • 1/2 varza dulce
  • 250 ml vin rosu demisec
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • cimbru uscat
  • ulei
  • sare,
  • vegeta naturala
  • piper

Mod de preparare

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas.

Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in cuptor si se lasa circa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora se intoarce rasolul pe cealalta parte si se completeaza cu vinul ramas. Se pregateste varza calita. Dupa o ora se scoate rasolul pe un platou si se taie felii. Se serveste cald cu varza calita. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise