Ratatouille

Legumele se toaca si se prajesc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vânata
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legătura pătrunjel
  • 1 cutie rosii sau 3 rosii coapte
  • sare după gust
  • ulei

Mod de preparare

Legumele se toaca și se prăjesc pe rând in tigaie.

Ceapa se calește ultima și când este ușor sticloasa, se adauga rosiile si se lasă sa fiarba.

Ulterior, se adauga restul legumelor amestecând ușor. Se mai lasă pe foc 10 minute și se orneaza cu pătrunjelul tocat.

Opțional: se poate servi cu piure și o pulpa de pui dezosata la gratar. ( vezi poza )

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise