Ratatouille

Legumele se toaca si se prajesc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vânata
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legătura pătrunjel
  • 1 cutie rosii sau 3 rosii coapte
  • sare după gust
  • ulei

Mod de preparare

Legumele se toaca și se prăjesc pe rând in tigaie.

Ceapa se calește ultima și când este ușor sticloasa, se adauga rosiile si se lasă sa fiarba.

Ulterior, se adauga restul legumelor amestecând ușor. Se mai lasă pe foc 10 minute și se orneaza cu pătrunjelul tocat.

Opțional: se poate servi cu piure și o pulpa de pui dezosata la gratar. ( vezi poza )

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise