Ratatouille

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 ardei capia, feliat subtire
  • • 1 vanata, feliata subtire
  • • 1 dovlecel (de aprox. aceeasi dimensiune cu vanata) , feliat subtire
  • • 1 ceapa , tocata marunt
  • • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • • 160 gr pasta de rosii
  • • 5 linguri ulei de masline
  • • 3 lingurite cimbru uscat
  • • sare si piper macinat

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 190ᵒC.

2. Se amesteca cepa si usturoiul.

3. Se intinde pasta de rosii pe fundul unui vas larg termorezistent.Se presara amestecul de ceapa si usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare si piper.

4. Peste stratul de pasta de rosii, se aseaza alternativ feliile de legume, astfel incat sa nu ramana spatii libere.Se toarna restul de ulei, se presara sare, piper si cimbrul uscat.

5. Se acopera vasul cu folie de aluminiu pentru ca legumele sa nu arda.Se dau legumele la cuptor timp de 60 minute, apoi se servesc.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise