Ratatouille de legume cu branza

Legumele le speli si le tai felii subtiri, rotunde, apoi in jumatati.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 roșii
  • 200 g telemea
  • 200 g cașcaval
  • puțin unt
  • 2 lg pesmet
  • sare, piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.

Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.

Pătrunjelul îl toci mărunt.

Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.

În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.

Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.

Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.

Servești imediat cu pătrunjel verde.

Să aveți poftă.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise