Ratatouille de legume cu branza

Legumele le speli si le tai felii subtiri, rotunde, apoi in jumatati.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 roșii
  • 200 g telemea
  • 200 g cașcaval
  • puțin unt
  • 2 lg pesmet
  • sare, piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.

Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.

Pătrunjelul îl toci mărunt.

Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.

În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.

Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.

Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.

Servești imediat cu pătrunjel verde.

Să aveți poftă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise