Ravioli quatro formagi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o pungă de ravioli al formaggi
  • - 200 gr mozzarela
  • - 200 gr caşcaval
  • - 200 gr parmezan
  • - 200 gr smântână
  • - 100 gr de unt

Mod de preparare

- se pun ravioli la fiert

- între timp, se topeşte untul , peste care se adaugă treptat smântâna , mozzarela şi caşcavalul . Se lasă pe foc până se topesc toate şi se obţine un sos

- se scot ravioli fierte pe o farfurie şi se acoperă cu sosul (care trebuie neapărat să fie cald) peste care se presară din abundenţă parmezan

- mai trebuie să vă urăm poftă bună?

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise