Red Antioxidant

Spalati bine toate ingredientele.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g sfecla rosie
  • 150 g mar verde
  • 150 g morcovi
  • 150 g ananas

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.

Decojiti ananasul si taiati-l in bucati.

Curatati bine cu o periuta morcovii si sfecla.

Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Turnati in pahar si decorati cu ananas.

Sfecla rosie contine betacianina, un puternic antioxidant, care ii si confera culoarea rosie puternica si care ajuta la purificarea sangelui avand si proprietati anti-cancerigene evidente. Cercetarile au aratat ca stimuleaza sistemul de aparare al organismului, regenereaza celulele ficatului si imbunatateste sistemul imunitar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise