Red Antioxidant

Spalati bine toate ingredientele.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g sfecla rosie
  • 150 g mar verde
  • 150 g morcovi
  • 150 g ananas

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.

Decojiti ananasul si taiati-l in bucati.

Curatati bine cu o periuta morcovii si sfecla.

Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Turnati in pahar si decorati cu ananas.

Sfecla rosie contine betacianina, un puternic antioxidant, care ii si confera culoarea rosie puternica si care ajuta la purificarea sangelui avand si proprietati anti-cancerigene evidente. Cercetarile au aratat ca stimuleaza sistemul de aparare al organismului, regenereaza celulele ficatului si imbunatateste sistemul imunitar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise