Reteta blat alb

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 oua
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri apa
  • -9 linguri faina
  • -10 linguri zahar
  • -1 praf de copt

Mod de preparare

Am separat ouale,am batut albusurile spuma impreuna cu 2 linguri apa,am adaugat zaharul si am batut bine.

Intr-un alt bol am frecat galbenusurile cu cele 2 linguri de ulei,si le-am adaugat la albusuri.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si am incorporat-o in compozitia de mai sus,amestecand cu o paleta din lemn de jos in sus.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise