Reteta blat alb

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 oua
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri apa
  • -9 linguri faina
  • -10 linguri zahar
  • -1 praf de copt

Mod de preparare

Am separat ouale,am batut albusurile spuma impreuna cu 2 linguri apa,am adaugat zaharul si am batut bine.

Intr-un alt bol am frecat galbenusurile cu cele 2 linguri de ulei,si le-am adaugat la albusuri.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si am incorporat-o in compozitia de mai sus,amestecand cu o paleta din lemn de jos in sus.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise