Risotto cu ciuperci la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 3 cani apa
  • 50 ml vin alb
  • 400 gr ciuperci din conserva
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei masline
  • 100 gr parmezan

Mod de preparare

Punem uleiul de masline, ceapa si ciupercile in vasul slow cooker-ului Crock Pot. Pentru ca acesta poate fi folosi si pe aragaz, dar numai la foc mic doar atat cat ceapa sa devina translucida. Atentie, producatorul avertizeaza ca nu este recomandata utilizarea vasului direct pe flcara, dar din experienta mea la foc mic nu a fost nicio problema.

Mutam vasul in aparatul de gatit slow cooker Crock Pot si adaugam orezul.

Completam cu apa si vinul.

Adaugam putin sare, nu foarte multa pentru ca si parmezanul este sarat.

Punem capacul.

Cuplam slow cooker-ul la sursa de curent. Setam la modul de gatire Low pentru doua ore.

Cnd timpul de gatire a expirat ridicam capacul si adaugam imediat parmezanul ras. Amestecam imediat si daca asezonam cu sare si piper dupa gust. Am obtinut un risotto delicios si foarte cremos!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise