Risotto cu friptura de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga risotto cu sos de rosii
  • 2 pulpe de pui
  • ardei gras fasii
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ardeii grasi taiati cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga risotto din punga si 4 linguri de sos de rosii. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic.

Pulpele le condimentam cu sare si piper si le prajim intr-o lingura de untura, intr-o cratita acoperita sau la cuptor intr-o punga Knorr.

Cind sunt toate gata , pe o farfurie punem o pulpa fripta, 3-4 linguri risotto si salata de varza cu rosii

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise