Se inmoaie drojdia in lapte.Se prepara o coca potrivit de tare din 400 gr faina,200 gr untura,3 linguri de zahar,3 galbenusuri de ou,putina sare,pe care o punem la dospit o ora.Cand este dospit aluatul, se imparte in 3 parti egale si se intinde coca in forma patrata de grosima aproximativ 1 cm si o ungem cu urmatoarea compozitie: 3 albusuri de ou batute spuma cu 150 gr zahar pudra,1 plic zahar vanilat si 150 gr nuca macinata,care se imparte la randul ei in 3 parti egale pentru fiecare bucata de coca.Dupa ce am uns foaia de aluat cu compozitia de mai sus o rulam ca un cozonac si o taiem cu un cutit in rondele de 1 cm si o asezam fiecare intr-o tava in care am asezat hartie de pergament.Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise