Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 rondele de crap
  • malai
  • 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca)
  • 4 felii cascaval
  • migdale
  • marar verde
  • ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm.

Acestea se condimenteaza cu sare ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se dau prin malai.Incingem ulei intr-o tigaie si punem rondelele sa se rumeneasca circa 3 min pe o parte si alte 3 min pe cealalta parte.Scoatem rondelele pe un prosop absorbant .

Pentru fiecare rondea folosim cate 2 bucati de sunca si cate 2 bucati de cascaval(pe care le taiem ochiometric,dupa cum dorim)Impaturim bucatile de cascaval in sunca si apoi le plasam in interiorul rondelele impreuna cu marar verde taiat nu foarte marunt si cateva migdale..Intr-un vas de yena uns cu unt asezam rondelele

si dam la cuptor pana ce cascavalul se topeste si prinde o culoare aurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise