Rosii coapte cu carpacio

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet carpacio de vita (de la supermarket)
  • 3-4 rosii
  • 1 lingurita de ulei
  • sare, piper, busuioc, un fir sau doua de ceapa verde pentru decor.

Mod de preparare

Rosiile taiate felii se aseaza in tigaia bine incinsa si unsa cu putin ulei (doar cat sa nu le lase sa se lipeasca). Se trag repede pe ambele parti apoi se aseaza cate o feliuta de carpacio pe fiecare felie de rosie, se presara putin busuioc tocat si se mai lasa putin pe foc acoperind cu un capac.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se orneaza cu ceapa verde taiata foarte subtire pe lung si se serveste fierbinte cu feliute de franzela prajita si unsa cu putin unt.

Se poate manca la micul dejun sau ca aperitiv cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise