Rosii crocante mediteraneene

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.10 portii,
  • Rosii potrivite,20 de bucati,aproxim.2,000kg
  • Kaizer,0,250kg
  • Ceapa verde,0,250kg
  • Usturoi 2 catei,
  • Oregano verde,0,030kg
  • Paine feliata 0,400kg
  • Parmezan 0,150kg
  • Piper,
  • Otet balsamic, 2 linguri.

Mod de preparare

Pregatire:

Rosiile se spala,li se taie cate un capac fara a se desprinde complet,li se scoate miezul si se pune cu scobitura in jos la scurs.

Kaizerul se taie julien.

Ceapa verde se taie chibrite.

Oregano se toaca.Usturoiul se curata,se zdrobeste.

Painea se taie cuburi mici.

Preparare:

Se infierbanta o tigaie in care se pune la topit kaizerul.Daca acesta este prea slab se adauga o lingura de ulei de masline.Se adauga ceapa si cuburile de paine si dupa ce s-au prajit,se adauga miezul de la rosii,otetul balsamic si oregano.

Rosiile se umplu cu acest amestec si se presoara parmezan.Se dau la cuptorul incins,15min.Daca ramane umplutura,se asaza pe farfurie,langa rosiile fierbinti.

Servire:

Se monteaza pe frunze de salata verde pe farfurie sau platou,se servesc ca gustari calde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise