rosii exotice

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii
  • 150 g sunca presata york
  • 1 piept de pui fiert
  • 2 mere optional
  • 1 salata
  • 100 g castraveti in otet
  • 500 sos roz (maioneza, ketchup,2 ling de brandy ,suc de portocale
  • 100 g masline fara samburi
  • sare

Mod de preparare

se taie o felie de la partea superioara a fiecarei rosii .cu o lingura se scoate miezul rosiei si se aseaza cu gura in jos pe servetele de bucatarie sa se scurga bine.se toaca marunt restul ingedientelor,se pun intr-un recipient adanc .intr-un alt vas se prepara maioneza cu ketchup ,2 linguri de brandy si sucul unei portocale pt

a face sosul roz.se varsa sosul roz peste ingredientele

tocate,se amesteca bine si se umplu rosiile cu aceasta compozitie.se orneaza cu castraveti si frunze de salata.pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise