rosii exotice

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii
  • 150 g sunca presata york
  • 1 piept de pui fiert
  • 2 mere optional
  • 1 salata
  • 100 g castraveti in otet
  • 500 sos roz (maioneza, ketchup,2 ling de brandy ,suc de portocale
  • 100 g masline fara samburi
  • sare

Mod de preparare

se taie o felie de la partea superioara a fiecarei rosii .cu o lingura se scoate miezul rosiei si se aseaza cu gura in jos pe servetele de bucatarie sa se scurga bine.se toaca marunt restul ingedientelor,se pun intr-un recipient adanc .intr-un alt vas se prepara maioneza cu ketchup ,2 linguri de brandy si sucul unei portocale pt

a face sosul roz.se varsa sosul roz peste ingredientele

tocate,se amesteca bine si se umplu rosiile cu aceasta compozitie.se orneaza cu castraveti si frunze de salata.pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise