Rosii in suc de rosii galbene

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de rosii gogonele sau cherry
  • suc de rosii galbene gata preparat

Mod de preparare

Rosiile spalate,le pun intr-un vas cu apa si putina sare sa clocoteasca 3-4min;dupa ce s-au racit,le curat de coaja,le asez in borcane mici si curate,torn sucul de rosii galbene,trantesc putin borcanele de masa(pe o carpa)sa se elimine golurile de aer,infiletez,borcanele cu capace apoi le sterilizez 5min din momentul in care incepe sa fiarba apa si le scot a doua zi cand le depozitez in camara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise