ROSII NINSE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE
  • 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA)
  • O CUTIE DE SMANTANA
  • SARE
  • PIPER
  • CIMBRU FIN MACINAT.

Mod de preparare

SE COJESC ROSIILE, SE TAIE IN DOUA JUMATATI, SE GOLESC DE MIEZ.SE SAREAZA, PIPEREAZA, SE UMPLU CU BRANZA RASA AMESTECATA CU CIMBRU. SE DAU LA CUPTOR 15MIN. CAND SE SCOT SE PUNE PE FIECARE O LINGURITA DE SMANTANA SE DECOREAZA CU PATRUNJEL SI SE SERVESC CALDE

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise