ROSII NINSE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE
  • 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA)
  • O CUTIE DE SMANTANA
  • SARE
  • PIPER
  • CIMBRU FIN MACINAT.

Mod de preparare

SE COJESC ROSIILE, SE TAIE IN DOUA JUMATATI, SE GOLESC DE MIEZ.SE SAREAZA, PIPEREAZA, SE UMPLU CU BRANZA RASA AMESTECATA CU CIMBRU. SE DAU LA CUPTOR 15MIN. CAND SE SCOT SE PUNE PE FIECARE O LINGURITA DE SMANTANA SE DECOREAZA CU PATRUNJEL SI SE SERVESC CALDE

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise