Rosii Pane cu Mujdei

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -7 rosii tari
  • -1 ou
  • -2 linguri faina
  • -cca 50ml apa
  • -sare
  • -ulei pt prajit
  • -cateva linguri de mujdei

Mod de preparare

Prima data spalam si taiem rosiile felii mai groase. Dupa care se bate oul cu sare, adaugam lingurile de faina si apa. Amestecam bine cu telul.

Punem rosiile peste ou si le amestecam. Intr-o tigaie punem ulei la incalzit. Cand incepe sa sfaraie, punem rosiile, una cate una. Le lasam sa se prajesca pe o parte, dupa care le intoarcem pe cealalta parte.

Dupa ce s-au prajit toate rosiile, le aranjam pe un platou, punem mujdei peste fiecare rosie in parte si voila, e gata pranzul :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise