Rosii umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 5 castraveti
  • 100 g iaurt
  • 2-3 codite de ceapa verde
  • o legatura marar
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Tai cate un capac deaupra fiecarei rosii,scoti semintele,le asezi cu gura in jos sa se scurga.

Castravetii curatati, trecuti prin razatoarea fina,se presara cu sare si se lasa 10 minute.Scurgi castravetii de zeama, adaugi mararul si ceapa verde taiate marunt,uleiul si iaurtul. Umplii rosiile, lasi la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise