rosii umplute cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 1 kg rosii potrivit de mari
  • 200g orez
  • ulei ,sare, condimente dupa gust
  • marar verde
  • ceapa verde
  • 100g suc de rosii
  • cascaval si branza
  • 1 ou

Mod de preparare

Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos.

Se pregateste umplutura: carnea, orezul, sarea, ceapa, oul, marar si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu rosiile.

Se aseaza intr-o tava cu gura in jos si se baga la cuptor, turnand peste ele 2 pahare cu apa. Se fierb la foc mic 30 minute, apoi se adauga sosul, sucul de rosii, cascaval ras si se mai fierb 10 minute.

Se scot din cuptor si se servesc cu branza rasa si marar verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise