rosii umplute cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii, ciuperci, ceapa ,orez, smantana, ulei, sare, piper,
  • patrunjel verde, zahar, marar verde

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 25 ml de ulei , apoi se adauga ciupercile , sare, piper ,lasand sa fiarba orezul pana se inmoaie.

Se adauga orezul, 250 ml de apa, patrunjelul ,mararul si se lasa sa fiarba 10-15 min. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile,miezul scos din rosii se pune de jur-imprejurul lor,a daugandu-se cca 150 ml de apa si 20 g de zahar. Se introduc la cuptor 20 min .

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise