Rosii umplute cu salata greceasca

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • Un castravete
  • 10 masline kalamata
  • 100g branza feta
  • Menta
  • 2 cepe verzi
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri otet de vin alb

Mod de preparare

Taiati capacul de la rosii, apoi goliti-le cu grija. Puneti ce ati scos din rosii intr-un vas, adaugati castravetele cubulete, maslinele taiate rondele, branza faramitata, 2 frunze de menta tocate marunt, cepele taiate rondele si amestecati-le cu ulei, otet apoi asezonati. Umpleti rosiile cu grija cu aceasta compozitie apoi puneti capacele la loc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise