Rotite cu brânzã si suncã de curcan

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 filete ( carne de pui, curcan, vitã sau porc)
  • 4 felii brânzã ( Edam,Flamengo...)
  • 4 felii suncã de curcan...
  • 2 ouã
  • fãinã
  • pesmet
  • suc de lãmâie optional
  • sare, piper, boia sau curcuma
  • Ierburi aromate:
  • ierburi Provence, mentã, pãtrunjel

Mod de preparare

1) Carnea se bate si se condimenteazã. Se poate lãsa cca. 15 min. la marinat în suc de lãmâie ( de obicei o las de la o zi la alta).

2) Peste fiecare file de carne se pune pe rând, o felie de brânzã, suncã, si se ruleazã.

3)Se dau rotitele prin fãinã, ouãle bãtute, pesmet si se prind cu scobitori.

4) Se pun la prãjit în uleiul fierbinte.

Am servit cu garniturã de cartofi baby.

Puteti încerca sã puneti ierburi proaspete aromate în "umpluturã"; eu am pregãtit si cu mentã proaspãtã si ne place :)

Poftã bunã!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise