1. Se imparte margarina in 3 parti egale.
2. Prima parte se freaca cu branza pane devine o pasta, se adauga 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper. Se intinde aceasta compozitie pe o folie de aluminiu (3cm. grosime).
3. A doua parte de margarina se freaca cu pateul de ficat si se adauga 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper. Se intinde compozitia rezultata peste prima.
4. A treia parte de margarina se freaca cu galbenusurile (fara albusuri) si se adauga restul de gogosari taiati cubulete, sare si piper. Se intinde aceasta compozitie peste a doua, se ruleaza si se pune la rece pentru 2 ore.
5. Se taie felii si se serveste pe foi de salata verde si se garniseste cu felii de rosii, ardei, castraveti proaspeti sau murati. Un vin alb sec merge excelent cu acest aperitiv.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise