Rulada aperitiv MIMI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 300 gr brinza telemea
  • 0 ceapa verde
  • un ardei rosu - sau gogosar
  • 3 felii de sunca pui
  • sare, piper, vegeta
  • o lingura de ulei
  • un praf de copt

Mod de preparare

Se taie sunca, ceapa verde si ardeiul marunt.

Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile,uleiul, faina si praful de copt, apoi se adauga legumele, sunca, sare, piper si vegeta.

Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de chec. Se poate orna dupa preferinta inainte de a fi introdusa tava la cuptor.

Se coace 20 min la foc tare si 30 min la foc mic.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise