Rulada bicolora din vitel si piept de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1kg de produs,
  • Muschi de vitel,0,8kg
  • Piept de pui fara os si piele,0,7kg
  • Cascaval ,0,4kg
  • Gogosari in otet,0,3
  • Sare,piper,boia de ardei dulce,cimbru macinat,

Mod de preparare

Pregatire:

Muschiul de vitel spalat,curatat de pielite,se transeaza pe lungimea fibrei,sa obtinem un dreptunghi,

Pieptul se spala si se pregateste la fe ca muschiul,doar putin mai mic.Ambele se bat pentru a se intinde si a se infragezi.

Cascavalul se rade,

Gogosarii se clatesc in apa rece,se taie cuburi mici.

Preparare:

Se pregateste o folie de aluminiu unsa cu ulei.Pe ea se aseaza mushiul de vitel,peste el se intinde jumatate din cantitatea de cascaval,se pune apoi pieptul de pui,din nou cascaval ras si gogosarii taiati.Condimentati.Rulati strans carnea in folie,strangeti la capete folia.Puteti face doua rulouri mai subtiri sau unul mai gros.Puneti ruloul in tava cu apa la o treime din inaltimea ruloului.Dati la cuptor pentru 40min. la foc mic.Scoateti si desfaceti folia,apoi lasati la scurs si racit.

Servire:

Ruloul este un antreu rece si inlocuieste cu succes salamul la mese festive si ocazii.Se feliaza,se asaza pe frunze de salata cu decor din diferite legume taiate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise