Rulada cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -500 gr biscuiti
  • -250 gr apa
  • -3-4 linguri zahar
  • -2-3 linguri cacao
  • -50 gr margarina sau unt
  • Pentru crema:
  • -1 budinca vanilie
  • -300 ml lapte
  • -50 gr nuca de cocos
  • -3-4 linguri de zahar
  • -50 gr unt

Mod de preparare

Cei 500 gr biscuiti se dau prin masina de tocat carne sau se sfarma marunt.Peste ei se adauga siropul facut din:250 gr apa,3-4 linguri zahar,2-3 linguri cacao,50 gr unt sau margarina.Siropul se fierbe la foc mic.Se amesteca incontinuu biscuiti cu siropul ca sa se inmoaie uniform,apoi se lasa la racit.

Se prepara budinca de vanilie cu 300 ml lapte.Dupa ce se raceste se adauga nuca de cocos,3-4 linguri de zahar,50 gr unt.

Pe un ciolofan sau folie alimentara,se imparte compozitia de biscuiti in patru peste care se aseaza compozitia de budina si se ruleaza.Se pastreaza la rece timp de 3 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise