Rulada cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -500 gr biscuiti
  • -250 gr apa
  • -3-4 linguri zahar
  • -2-3 linguri cacao
  • -50 gr margarina sau unt
  • Pentru crema:
  • -1 budinca vanilie
  • -300 ml lapte
  • -50 gr nuca de cocos
  • -3-4 linguri de zahar
  • -50 gr unt

Mod de preparare

Cei 500 gr biscuiti se dau prin masina de tocat carne sau se sfarma marunt.Peste ei se adauga siropul facut din:250 gr apa,3-4 linguri zahar,2-3 linguri cacao,50 gr unt sau margarina.Siropul se fierbe la foc mic.Se amesteca incontinuu biscuiti cu siropul ca sa se inmoaie uniform,apoi se lasa la racit.

Se prepara budinca de vanilie cu 300 ml lapte.Dupa ce se raceste se adauga nuca de cocos,3-4 linguri de zahar,50 gr unt.

Pe un ciolofan sau folie alimentara,se imparte compozitia de biscuiti in patru peste care se aseaza compozitia de budina si se ruleaza.Se pastreaza la rece timp de 3 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise