Rulada cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foi:
  • - 1 cesca apa
  • - 1 ceasca ulei
  • - 1 lingurita sare
  • - faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • - 1 ceapa
  • - 1 kg carne tocata amestec
  • - 2 oua

Mod de preparare

Se fac 4 foi.

Se caleste ceapa , se pune carnea tocata, condimente si se fierbe inabusit.

Dupa ce se raceste , se pun ouale.

Se intinde compozitia pe foi, se ruleaza si se pun in tava unsa.

Ruladele se ung cu ou si se dau la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise