Rulada cu inghetata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru rulada (pandispan):
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri de zahar
  • Pentru umplutura:
  • 1 borcan mic gem de capsuni
  • 1 1/2 kg inghetata de capsuni sau fructe de padure(tinuta putin afara sa fie mai moale)
  • 4-5 kiwi fara coaja si taiate felii

Mod de preparare

Se face un aluat de pandispan clasic care se coace pe tava de rulada imbracata cu folie alimentara.

Cind s-a copt se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza .

Se deruleaza si se pune inghetata deasupra ;peste inghetata se pune dulceata si fructele de kiwi(se lasa citeva felii pentru decor)

Se ruleaza cu grija , se imbraca in folie de Al si se da la congelator

Cind se serveste se scoate folia ,se pune pe platou si se decoreaza cu restul de kiwi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise