Rulada cu inghetata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru rulada (pandispan):
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri de zahar
  • Pentru umplutura:
  • 1 borcan mic gem de capsuni
  • 1 1/2 kg inghetata de capsuni sau fructe de padure(tinuta putin afara sa fie mai moale)
  • 4-5 kiwi fara coaja si taiate felii

Mod de preparare

Se face un aluat de pandispan clasic care se coace pe tava de rulada imbracata cu folie alimentara.

Cind s-a copt se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza .

Se deruleaza si se pune inghetata deasupra ;peste inghetata se pune dulceata si fructele de kiwi(se lasa citeva felii pentru decor)

Se ruleaza cu grija , se imbraca in folie de Al si se da la congelator

Cind se serveste se scoate folia ,se pune pe platou si se decoreaza cu restul de kiwi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise