rulada cu muschi de vita.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • muschi de vita
  • ulei
  • mustar
  • ceapa
  • castraveti murati
  • sare, piper
  • sos special pentru rulada de vita (la plic)

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie in felii subtiri si mai lungi decat o bancnota. Se lasa in untura sau ulei foarte inciuns cate un min., fiecare felie, sa-si inchida porii. Cand s-au racit, se ung cu mustar, se presara ceapa taiata marunt si castraveti murati, sare, si piper. Se ruleaza si se prind cu scobitori.

Se prepara un sos special pentru rulada de vita (la plic), se dizolva in apa si se toarna peste rulouri apoi vasul se acopera si se lasa sa fiarba cam o ora- o ora jumate. Se serveste cu legume sau piure de cartofi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise