Rulada cu vinete si curcan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • sare
  • 6 linguri de ulei
  • 8 snitele de curcan
  • piper
  • 600g rosii
  • 1 lingura unt
  • busuioc

Mod de preparare

Vinetele curatate de coaja se taie pe lung in felii subtiri,se presara cu sare si se lasa sa se patrunda.Se prajesc in 4 linguri de ulei.

Snitelele se bat,se condimenteaza.Peste ele se asaza feliile de vinete,se ruleaza si se prind cu scobitori.

Rulourile se prajesc in uleiul ramas de la vinete 10 minute.;se iau de pe foc si se pastreaza calde.

Rosiile se curata de pielita si de seminte,si se taie felii;se calesc in 2 linguri de ulei.Se iau de pe foc,se adauga untul,busuiocul tocat,sarea si piperul.Rulourile se vor aseza peste sosul de rosii si se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise