Rulada de carne cu carnati din Muntenia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de pulpa de porc
  • carnati de porc – in functie de numarul de felii de pulpa
  • Ulei
  • sare si piper
  • Optional
  • se poate condimenta cu usturoi si busuioc, coriandru si bobite de mustar

Mod de preparare

Feliile de carne se spala, se sterg si se bat ca pentru snitel.

Se sareaza si se pipereaza fiecare felie de carne.

Se asaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata.

Deasupra se poate presara usturoi, busuioc, coriandru si bobite de mustar, dupa gust; se pune putin ulei si se introduce vasul la cuptor.

Intre timp cu o lingura se stropesc bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final se poate adauga vin rosu.

Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise