RULADA DE CUKKINI CU FILE DE PESTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc.dovlecei- cukkini mici,
  • 800g. file de peste oceanic,
  • 2 rosii,
  • 4 catei de usturoi,
  • 1 lingura de unt ,
  • 4 oua,
  • sare de mare,
  • piper,
  • 2dl. frisca de gatit,
  • 1 manunchi de marar verde,
  • 100g.cascaval-Edami;

Mod de preparare

1.Dovleceii se spala,li se taie capetele si se taie in lungime, in fasii de 2-3 mm, pe care le punem pentru 2 minute in apa clocotita cu sare.Se scot si se pun la scurs.Se lasa sa se raceasca.

2.Pestele se spala si se taie in fileuri nu prea groase.

3.Rosiile se spala , se curata de coaja (se cufunda in apa clocotita) ,iar pulpa se taie cubulete.

4.Usturoiul curatat se zdrobeste.Cascavalul se rade.

5.Pe fiecare fasie de cukkini se pune un file de peste si apoi se ruleaza.Rulourile obtinute se aseaza unul langa celalalt intr-un vas de Jena uns cu unt.

6.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se bat ouale ,se adauga frisca de gatit, ,sarea de mare,piperul proaspat macinat,usturoiul zdrobit si mararul tocat marunt.Se incorporeaza cascavalul ras si rosiile si compozitia se toarna peste rulouri.

7.Se pune vasul de Jena in cuptor si se coace cca. 25 minute.Se decoreaza cu felii de lamaie si cateva fire de marar verde.Un vin alb sec merge cu acest preparat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise